Paus

Nu tar jag en paus i företagandet. 1 februari börjar jag min nya anställning som webbansvarig på Region Jönköpings Län. Jag ser fram emot att jobba med det jag älskar, utveckling av digitala kanaler.

Jag vill tacka mina kunder för ett trevlig samarbete. Ni var som skapade förutsättningar för mig att testa på min dröm, att bli egen företagare. Vill även tacka till min familj som stöttat mig i vått och torrt.

Webbanalys

Din webbsida är navet i din marknadsföring! Har du en snygg och stilren webbplats som ger ett professionellt intryck, kommer du långt. Kunden som besöker sidan ska direkt känna sig tilltalad och få en bekräftelse på att hen har hittat rätt företag.

Så här går det till

– Jag analyserar din webbsida
– Ger dig utvecklingsförslag
– Uppdatering och utveckling enligt överenskommelse

Nytt jobb – nya möjligheter

! oktober började jag min nya anställning som Utvecklingsledare inom digitalisering och välfärdsteknik på Jönköpings kommun. Jag ser fram emot att vara med och skapa nytta för socialförvaltningens målgrupper. Teknik och digitalisering kan bidra till ökad trygghet och bättre livskvalitet för äldre personer och personer med funktionshinder. Kul att få vara en del av detta.

Filmskaparen som siktar mot stjärnorna

Våren 2016 träffade jag Sunday Dolph Christopher för första gången. Han hade fått uppdraget att göra film om Välfärdsjobben i Jönköpings kommun. Under projektet lärde jag känna honom som person men upptäckte också hans skarpsinniga sätt att se på världen. Det gick inte att ta miste på hans samhällsengagemang och intresse för mänskliga relationer.

Filmskaparen

Sunday har en lång meritlista, både som människa och yrkesverksam. Genom sin flykt från Nigera samlade han på sig hemska erfarenheter, vilket har bidragit till stor ödmjukhet inför livet. Han jobbade som filmskapare både i sitt hemland och nu här i Sverige.

Film är en konstform som få behärskar. Sundays sätt att berätta är medryckande och engagerande. Att kunna förmedla en känsla och ett budskap i en snygg och välklippt produktion kräver kreativitet, känsla och kunskap.

Siktar på filmfestivalen i Cannes

Sunday har vunnit ett flertal priser och en av hans senaste filmer blev uttagen till filmfestivalen i Cannes. Vid nästa års filmfestival vill han tävla med kortfilmen ”Fates”. Filmen kommer handla om hur vi alla är sammankopplade av ödet och hur vardagliga beslut kan leda till oväntade konsekvenser. Målet är att vinna priset ”Palm d’Or”.

Just nu letar han efter sponsorer, investerare och personer som kan sprida budskapet.


Länkar

Sundays film visas i Cannes

At the Fringe

Dags för nya tag och engagemang

I våras blev jag medlem i Miljöpartiet, för att stödja kampen mot klimatförändringarna men även för att kunna driva många andra hjärtefrågor. Under valkampanjen inför EU-valet producerade jag en liten propagandafilm :).

Nu ser jag fram emot att hjälpa Miljöpartiet Jönköping att ta fram en kommunikationsstrategi.

Jag klarade det!

Våren 2018 tog jag steget för att förverkliga min dröm. Jag gjorde det som jag länge funderat på, att starta eget. Det tog fart direkt. Efter några månader hade jag mina första uppdrag. Under det senaste året har jag byggt upp mitt företag och samtidigt  jobbat på mitt ”vanliga jobb” och pluggat 30 hp projektledning på tekniska högskolan. Ibland tar man sig vatten över huvudet. Men jag kan nu stolt säga…

”Jag klarade det!”

My Lundgren