Det här är jag

Jag är en frilansare inom digital marknadsföring med lång erfarenhet inom webb, sociala medier, skapa innehåll med text, bild och film.

“Bredden är min styrka. Jag definierar mig själv som en generalist. En sån där jobbig typ som löser det mesta och som kan lite om mycket. Mina kunder beskriver mig som pålitlig, strukturerad och effektiv.”

Frilansare inom digital marknadsföring på riktigt

Våren 2018 tog jag steget för att förverkliga min dröm. Jag gjorde det som jag länge funderat på, att starta eget. Det tog fart direkt. Efter några månader hade jag mina första uppdrag. Under det senaste året har jag byggt upp mitt företag och samtidigt  jobbat på mitt “vanliga jobb” och pluggat 30 hp projektledning på tekniska högskolan. Ibland tar man sig vatten över huvudet. Men jag kan nu stolt säga “jag klarade det”!Mina erfarenheter

Utbildning
Projektledning (30 hp)
Filma med mobilen
GDPR för marknadsförare
Kommunikationsstrategier
för sociala medier
Digital Bildbehandling
Medie- och kommunikationsvetenskap

Anställningar
Utvecklingsledare – inom digitalisering och välfärdsteknik
Planeringsstrateg – inom kommunikation och digitalisering
Arbetsförmedlare – för ungdomar i långvarig arbetslöshet
Informatör
Grafiker