Mina kunder

Mina kunder inom digital marknadsföring är oftast nystartade företag som vill ha hjälp med att bygga upp sin webbsida eller sociala medier.

Sofia Corneskog Couture

Sofia Corneskog är en talangfull designer och sömmerska. Hon designar, syr upp och ändrar brud- och festklänningar i sin ateljé i Jönköping. Sofia bad mig att hjälpa henne med marknadsföringen. Det resulterade i en helt ny webbsida med copy och SEO (sökordsoptimering). Hon fick även hjälp marknadsföring i sociala medier. Tack för samarbetet Sofia!

”Jag anlitade My för att få hjälp med sådant som jag inte kan, t ex att rätta till min hemsida. My var snabb, duktig och professionell! Dessutom var hon otroligt lätt att samarbeta med. Kan verkligen rekommendera henne!”


Inredmedharmoni

Maria Stenmarker har nyligen startat sitt inredningsföretag. Hon vill förmedla ett budskap och en känsla av hälsa, harmoni och hållbarhet genom sina tjänster. Jag fick äran att hjälpa henne med webbsida och logotyp.


Stensjö skogsbad

Carina Axelsson driver ett personligt skogsbad i Boxholms skogar. Hon bad mig bygga en webbsida inför uppstarten av hennes verksamhet.


Ici Performance

Ici Performance är artister och pedagoger som ville ha hjälp med en kort film till sociala medier. Här uppträder de på invigningen av nya Asecs i Jönköping.