Tjänster

Här kan du se en kort beskrivning av vilka tjänster som jag kan erbjuda inom digital marknadsföring. Hör av dig om du har mer specifika önskemål. Tjänsterna skräddarsys efter varje kund.

Konsultation inom digital marknadsföring

Det kan vara svårt att veta i vilken ände man ska börja! Jag kan guida dig i djungeln av utbud och tjänster. Jag ser till att du får struktur från början för att sedan kunna vara effektiv och lyckas med digital marknadsföring.
Hör av dig så ses vi över en kopp kaffe och diskuterar hur vi kan samarbeta!

Pris: 699 sek


Webbanalys

Innehåll
– Jag analyserar din webbsida
– Ger dig utvecklingsförslag
– Uppdatering och utveckling enligt överenskommelse

Pris: 1.299 sek


Bygga hemsida

Innehåll
– Uppstart av webbhotell och WordPress
– Köp av domän
– Förslag på struktur och funktion
– Uppsättning av webbplatsen

Pris: Från 8.950 sek


Film till sociala medier

Innehåll
– Idé och manus
– Filmning med mobilkameran
– Redigering inkl musik
– Publicering

Pris: 8.500 sek


Digital marknadsföring

Uppstart 

Har du ett nystartat företag? Kanske vill du ha hjälp med att lägga grunden för din marknadsföring och kommunikation. Jag kan erbjuda dig ett grundpaket med tjänster inom digitala marknadsföring som hjälper dig att komma igång.

Det kan bland annat vara… att starta upp webbhotell, domän, bygga webbsida, konton för sociala medier, sponsrade inlägg, skapa en logotyp och grafisk profil och mycket mer.


Omstart

Kanske har ditt företag funnits ett tag och du vill göra ett omtag. Du vill få fler kunder eller fräscha upp layout eller förändrat något som inte funkar. Jag kan erbjuda dig ett utvecklingspaket med tjänster som tar din marknadsföring till nya höjder.

Det kan tillexempel röra sig om…att bli mer aktiv på sociala medier, producera rörligt material, skapa struktur och kontinuitet, utveckla din webbplats, skapa events.


Mersmak

Kanske vill du att jag tar ett helhetsgrepp om din marknadsföring och kommunikation. Jag sköter det dagliga och du slipper anställa.

Det kan till exempel innebära att jag…sköter dina kanaler så som webb, sociala medier och nyhetsbrev med innehållsproduktion. Även att planera och strukturera arbetet.